Kurs-översikt
Översikt: Assister för sjukdomar och skador

Ibland skadas folk under livets gång. Den mänskliga kroppen råkar ut för sjukdomar, skador och olika missöden, oavsiktligt eller avsiktligt.

Genom tiderna har religioner försökt att lindra människans fysiska lidande. Metoderna har varierat från böner till handpåläggning och mycket vidskeplighet uppstod för att förklara deras tillfälliga effektivitet. Det finns emellertid en allmän uppfattning, oavsett vilken metod som används, att anden kan påverka kroppen.

Idag behandlar läkarvetenskapen kroppen när det är något fel på den. Men man förbiser nästan helt sambandet mellan den andliga varelsen och kroppen samt den påverkan den förra har på den senare.

Faktum är att efter all nödvändig medicinsk behandling, har individen själv en enorm kapacitet att påverka kroppen och dess välbefinnande eller brist på välbefinnande.

L. Ron Hubbard utvecklade många tillämpningar på sina upptäckter om de mentala och andliga aspekterna av en persons fysiska svårigheter. Och allteftersom fler och fler tekniker utvecklades, började en ny typ av teknologi att användas, en som kallades ”assister”.

Tillämpningssätten är praktiskt taget oändliga. De hjälper alltid och resultaten är ofta mirakulösa. Idag finns det massor av assister för många olika tillstånd och flera av de viktigaste och mest använda finns i det här häftet.

Börja nu >>
Specifikt för kursen

Lätt att studera

Denna kurs är uppbyggd steg-för-steg, med en följd av läsuppgifter, essäer och praktiska övningar.

Innan du börjar skapar du ditt eget personliga konto på frivilligpastorernas webbplats. När du har loggat in kommer programmet online att leda dig genom varje steg av kursen till ett fullständigt slutförande, med allt kursmaterial som tillhandahålls från frivilligpastorernas webbplats.

Kursens längd

4 till 6 timmar Du kan dock göra kursen i din egen takt. Med andra ord, den är inte tidsbestämd. Kursen är vår gåva till dig, kostnadsfritt.

Material

Häfte: Assister för sjukdomar och skador

eller Scientologi-handboken

Ditt kursmaterial finns också integrerat i kursen online. Med andra ord, när du en gång loggat in, kan du läsa material från programmet för kursen online alltefter som du gör varje steg. Vi rekommenderar dock att du laddar ner häftet kostnadsfritt eller köper det för att granska det och kunna gå till det när du inte är inloggad i kursprogrammet.

Kursledning

Genom hela din kurs kommer du att få handledning från din personliga kursledare online, som kommer att hjälpa och se till att du förstår och får ut så mycket som möjligt från kursmaterialet. Slutresultatet är att du är fullt kapabel att tillämpa de uppgifter som finns däri. Om du har några ytterligare frågor, kontakta oss här.

Betygsskala

Varje uppdrag du skickar in betygsätts av din kursledare. I händelse av att någon av dina uppgifter behöver korrigeras kommer din kursledare att skicka dem tillbaka till dig med anvisningar om vad du ska gå igenom och korrigera.

Kursfullbordande

Efter du avslutat får du ett tryckt diplom per post.

Hjälp

Tjänsterna på våra kurser online finns alltid tillgängliga för dig. Närhelst du behöver hjälp med dina kursuppgifter, tveka inte att kontakta din kursledare online, som du kan nå genom att använda knappen”Behöver du hjälp?” på ditt kursprogram online,Börja nu >>
Framgångs-berättelser

”Jag fortsatte att söka tills jag hittade Scientologin och dess assister. Jag kan nu säga att jag har hittat det jag sökte. Allt sedan jag började använda assister har jag haft förmågan att hjälpa och påverka kroppen och dess välbefinnande.

Det är underbart att se människor bli friska och att förändra deras liv. Nu har jag fler vänner och jag har börjat undervisa om assister i de organisationer jag tillhör.

Nu har mitt liv fått en praktisk inriktning, och jag vet att jag kommer att hjälpa människor en lång tid framåt, eftersom jag har hittat ett effektivt sätt att bidra, inte bara till min grupp utan till hela landet.” – F.N.


”Tack vare denna kurs har jag fått tillbaka förmågan att sova gott igen. Förut hände det många gånger att min fyraåriga son hade ont i benen. Det var vanligt att han fick de här smärtorna när jag själv var trött och inte orkade hjälpa honom.

Men efter att jag lärt mig om assister och börjat använda dem så kunde jag hantera honom och få honom att somna om, ofta på mindre än fem minuter. Detta har hjälpt oss mycket. Han kunde sova till synes smärtfritt, och jag har varit så lättad över att ha hittat ett sätt att hjälpa honom och hela min familj (eftersom de också drabbades). Det är så lätt, när man vet vad man ska göra. Jag önskar att alla kände till det här och provade det.” – M.H.

Börja nu >>
Varför ska man göra denna kurs?

Vill du hjälpa någon som är sjuk?

Hur kan man återhämta sig snabbare från en skada?

Vi vill väl alla hjälpa till att ge lite lindring när vi ställs inför en väns eller familjemedlems sjukdom eller skada. Det finns tekniker man kan lära sig för att göra just detta. De kallas för ”assister” och de är lätta att lära sig och enkla att utföra. Tillsammans med medicinsk behandling kan assister påskynda läkning och tillfrisknande. Och genom att ge någon en assist kan du få tillfredsställelsen att veta att du varit till hjälp.

På den kostnadsfria online-kursen Assister för sjukdomar och skador får du reda på:

  • Principen bakom en assist
  • Assister för att lindra smärta och lidande
  • En assist för en medvetslös person och en annan för att göra en berusad person nykter
Börja nu >>