PORTLANDS ”GOOD IN THE HOOD”-FESTIVAL

OREGON I USA
8 juli 2019

Scientology Volontärerna ger praktisk hjälp i samhället.

Scientology Volontärerna från Scientology Kyrkan i Portland anslöt sig till andra samhällsgrupper för att fira mångfald vid den tre dagar långa Good in the Hood-festivalen i King School Park i Portland.

Good in the Hood är en mångkulturell musik-, konst- och matfestival – ett samhällsevenemang som hållits i norra Portland under de senaste 27 åren.

VM:ar på bild tillsammans med ordföranden för Good in the Hood-festivalen.

Festivalen fokuserar på den lokala afroamerikanska kulturen, inklusive musik, mat och konsthantverk. Det finns också informationsstånd för lokala samhällstjänster och en lekplats för barn.

Scientology Volontärerna har deltagit i Good in the Hood-festivalen i mer än ett årtionde. Varje år sätter de upp sitt klargula tält och visar folk runt bland panelerna och hjälper dem komma fram till hur de kan förbättra tillstånd och lösa problemen i sina liv. Av särskilt intresse i år var att ta itu med drogmissbruk och hemlöshet.

VM:ar ger Nervassister till tacksamma festivaldeltagare.

De gav också Scientology-assister tekniker som utvecklats av Scientologys grundare L. Ron Hubbard som ger lindring och snabbar på läkning genom att ta itu med de andliga och emotionella faktorerna i stress och trauma. De delade också ut exemplar av dvd:n Scientology-verktyg för livet med en enkel teknologi som vem som helst kan använda för att förbättra sitt liv.